vineri, 24 august 2012

Lansarea activităţilor proiectului „ReSearch Your Change”


Avem onoarea să vă invităm la conferinţa de lansare a activităţilor proiectului „ReSearch Your Change” ce va avea loc pe data de 27 august, începând cu ora 11, la Căminul Cultural din satul Tortoman, comuna Tortoman, judeţul Constanţa.
“ReSearch Your Change” este un proiect implementat de asociaţia non-guvernamentală Romanian Youth Movement for Democracy în perioada 1 mai – 1 octombrie 2012.
Scopul acestuia îl constituie formarea a 20 de tineri fără loc de muncă din comunele Tortoman, Mircea Vodă, Siliştea şi Seimeni din judeţul Constanţa în candidaţi viabili pentru obţinerea unui loc de muncă. Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune, Acţiunea 1.2 - Iniţiative ale Tinerilor.
În cadrul proiectului cei 20 de tineri din mediul rural vor participa la activităţi destinate dobândirii de cunoştinţe şi competenţe în vederea obţierii unui loc de muncă. Aceste activităţi vor avea loc în staţiunea Costineşti în perioada 27 august – 1 septembrie 2012, participanţii având asigurate transportul, cazarea şi masa pe durata evenimentului. Tinerii participanţi vor învăţa să scrie CV-ul europass şi scrisoarea de intenţie, vor învăţa să îşi caute un loc de muncă prin intermediul site-urilor de specialitate şi vor înţelege necesitatea ocupării unui loc de muncă. Aceştia vor afla oportunităţile de formare pe care le oferă Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa şi vor avea oportunitatea de a înţelege procesul de recrutare de la angajaţii unei companii.
Pentru confirmări şi întrebări vă rugăm contactaţi coordonatorul de proiect Marian Dămoc – tel. 0724/886 065, email mariandamoc@rymd.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu